Μοναδικό διήμερο για τους τερματοφύλακες της Ακαδημίας μας επιφύλαξε ο κ.Διονύσης Χιωτης, διευθυντής του τμήματος goalkeepers της ΠΑΕ ΑΕΚ.
Την Παρασκευή συμμετείχε στις προπονήσεις όλων των τμημάτων από τα Κ8 ,όπου έπαιξε και διασκέδασε με τους μικρούς μας αθλητές μέχρι και τις Κ10 και Κ12 όπου εκτέλεσε προπονητικές μονάδες για τους τερματοφύλακες αλλά και συμμετείχε και ο ίδιος στο καθιερωμένο διπλό ,χαρίζοντας όμορφες στιγμές, όχι μόνο στους αθλητές μας αλλά και σε όσους βρέθηκαν στο αθλητικό μας κέντρο.
Το Σάββατο εκτέλεσε προπονήσεις με τους τερματοφύλακες των Κ14 ,Κ16 αλλά και αυτών της αντρικής μας ομάδας ,διδάσκοντας με ξεχωριστές λεπτομέρειες στον καθένα τα μυστικά της δύσκολης θέσης του τερματοφύλακα.
Συμμετείχε μαζί του και ο κ.Δ. Κομπλας, προπονητής των δικών μας goalkeepers, ανεβάζοντας ακόμα περισσότερο την ποιότητα των προπονήσεων.
Η παρουσία του κ.Χιώτη μας έκανε να τον αγαπήσουμε ακόμα περισσότερο γνωρίζοντας πτυχές του ήθους ,του χαρακτήρα και της θετικής ενέργειας του, τόσο σαν άνθρωπο όσο και σαν εκπαιδευτή!
Ανανεώσαμε το ραντεβού μας και ελπίζουμε σύντομα να τον έχουμε και πάλι μαζί μας!