Πριν λίγες ημέρες σου ευχηθήκαμε για τα 10 χρόνια προσφορά σου στην ακαδημία του Άτλαντα Πατρών , και για την ακόμη μεγαλύτερη στο Αχαϊκό ποδόσφαιρο εν γένει, με το παρακάτω κείμενο:

Ένα όνομα είναι συνδεδεμένο όσο κανένα άλλο με την ακαδημία του Άτλαντα Πατρών τα τελευταία χρόνια, και δεν είναι άλλο από τον Κύριο Παντελή Πεφάνη.

Τέτοιες μέρες πριν από 10 χρόνια ο κύριος Παντελής (όπως τον ξέρουν οι περισσότεροι) , ξεκινούσε μια πορεία στην Ακαδημία του Άτλαντα Πατρών η οποία έμελλε να μείνει ανεξίτηλη τόσο στα παιδιά που έχουν περάσει από την ακαδημία , τους γονείς όσο και σε όσους ήταν τυχεροί να συνεργαστούν μαζί του.

Άνθρωπος με πραγματικές αξίες , αγάπη για τον αθλητισμό , όρεξη για δουλειά αλλά προπάντων μεράκι και αγάπη για τους μικρούς αθλητές , ο Κύριος Παντελής ήταν και συνεχίζει να είναι ένας από τους βασικούς πυλώνες που στηρίζουν το οικοδόμημα του Άτλαντα Πατρών. Η προσφορά του ατελείωτη και ανιδιοτελής , το χιούμορ του ανεξάντλητο , οι γνώσεις του πραγματικός θησαυρός!

Κύριε Παντελή μέσα από τα βάθη της καρδιάς μας σε ευχαριστούμε που σε έχουμε κοντά μας, είναι τιμή μας, είναι τιμή για το αχαϊκό ποδόσφαιρο. Τέτοιοι άνθρωποι σπανίζουν.

ΣΕ ΕΥΧΑΡΙΣΤΟΥΜΕ ΓΙΑ ΟΛΑ ΠΟΥ ΕΧΕΙΣ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙ ΚΑΙ ΣΥΝΕΧΙΖΕΙΣ ΝΑ ΠΡΟΣΦΕΡΕΙΣ”

 

Σήμερα, είμαστε στην δυσάρεστη θέση να σε αποχαιρετήσουμε.

Υπήρξες για όλους μας παράδειγμα προς μίμηση, πηγή δύναμης , ο φίλος μας , ο συνεργάτης μας, ο δάσκαλός μας,  ο οδηγός μας!!

Η προσφορά σου ανεκτίμητη.

Καλό ταξίδι , και καλό παράδεισο Παντελή μας. Κάποτε θα τα ξαναπούμε εκεί στην γειτονιά των Αγγέλων. Να μας προσέχεις όπως έκανες πάντα.!!

Εις το επανιδείν…

Η κηδεία θα τελεστή αύριο 08/07/2021 στις 18.00  στο πρώτο Νεκροταφείο στην εκκλησία των Αγίων Αγγέλων.

Η οικογένεια  επιθυμεί αντί για κατάθεση στεφάνων τα χρήματα να δωθούν σε κουμπαρά του «χαμόγελου του παιδιού» , που θα υπάρχει στην εκκλησία.