Το 2/2 κατάφερε να κάνει σήμερα ο Άτλας στον εκτός έδρας αγώνα απέναντι στον Ολυμπιακό Πατρών
με σκορ 1-2.
Ο αγώνας ξεκίνησε με τον Ολυμπιακό να μπαίνει καλύτερα στα πρώτα πέντε λεπτά. Από εκεί και μετά ο Άτλας έφτασε πολλές στο τελευταίο τρίτο του γηπέδου με αξιώσεις χωρίς όμως να καταφέρνει να γίνει αποτελεσματικός. Στο ενδέκατο λεπτό ο Χριστόπουλος κέρδισε πέναλτι για την ομάδα του, την εκτέλεση ανέλαβε ο Γιάννης Θοδωρής στην οποία ευστόχησε και έκανε το 0-1. Δέκα λεπτά αργότερα ο Άτλας βρέθηκε πολύ κοντά στην επίτευξη ενός δεύτερου τέρματος από αυτογκόλ αλλά η τύχη δεν ήταν αρκετή και έτσι το σκορ παρέμεινε στο 0-1. Στο εικοστό έκτο λεπτό ο Θοδωρής ήταν πολύ κοντά στο να διπλασιάσει τα δικά του τέρματα αλλά και της ομάδας του, η μπάλα όμως βρήκε το δοκάρι και κατέληξε άουτ. Στο παιχνίδι λίγο πριν από την ολοκλήρωση του μισάωρου μέχρι το τριανταπέντε υπερτερούσε ο Ολυμπιακός χωρίς να καταφέρνει βέβαια να ισοφαρίσει το σκορ.
 
Λίγο πριν την λήξη του ημιχρόνου οι παίκτες του Βασίλη Μπαλατή έφτασαν κοντά στο 0-2 καθώς μετά από καραμπόλα ο Δημόπουλος βρέθηκε σε πλεονεκτική θέση μέσα στην περιοχή αλλά ο Περτσουκλής εκτινάχθηκε και κράτησε την ομάδα του μέσα στο παιχνίδι, αυτή ήταν και η τελευταία φάση του ημιχρόνου.
Στο δεύτερο ημίχρονο αμφότεροι Άτλας και Ολυμπιακός μπήκαν νευρικά στο παιχνίδι με τον αγώνα να γίνεται… «ροντέο». Στο εξηκοστό δεύτερο λεπτό ο αγώνας ήρθε στα ίσα με σκόρερ των «ερυθρολεύκων» να είναι ο Χαβάνης. Στο εβδομηκοστό πέμπτο λεπτό ο Ολυμπιακός έφτασε πολύ κοντά στην ανατροπή αλλά ο Πούλιος έβγαλε την μπάλα πάνω στην γραμμή και κράτησε το 1-1. Δύο λεπτά αργότερα ο Ολυμπιακός βρέθηκε άλλη μια φορά κοντά στην ανατροπή η μπάλα όμως πέρασε εκατοστά έξω από το αριστερό δοκάρι του Άτλα. Στο ογδόντα ένα ο Τριαντόπουλος που είχε περάσει στον αγώνα δέκα λεπτά νωρίτερα, έγινε η χρυσή αλλαγή και έκανε το 1-2 για τον Άτλαντα! Πέντε λεπτά μετά το 1-2 ο Ολυμπιακός έχασε τεράστια ευκαιρία για την ισοφάριση και η μπάλα πέρασε ακριβώς δίπλα από την κάθετη δοκό του Πούλιου. Λίγο πριν την λήξη του αγώνα βγήκε και κόκκινη κάρτα από τον διαιτητή του αγώνα στον Δημόπουλο του Ολυμπιακού για διαμαρτυρία.
 
*Το άρθρο συντάχθηκε απο τον αθλητή της ακαδημίας του ‘Ατλαντα Γίωργο Κωνσταντίνου , γεννημένο το 2008